Hirdetés

Halálos Iramban 7 - Szünetel a forgatás

|

Érthető okokból Paul Walker halála miatt a Halálos Iramban 7 kamerái egy jó darabig nem forognak majd és azt sem lehet tudni, hogy mi lesz a film sorsa, mivel az egyik főszereplőt érte a szerencsétlenség.

Hirdetés

A minap számoltunk be arról a tragikus hírről, hogy Paul Walker autóbalesetben életét vesztette, így várható volt, hogy a Halálos Iramban 7 forgatása leáll majd. A színész, aki egy kivételével szerepelt az összes eddigi Halálos Iramban filmben még nem fejezte be teljesen a munkáját a forgatáson, tehát nem tudni, hogy miképpen oldják meg a vászonról való leköszönését, de a Universal Studios, a producerek és James Wan rendező megpróbálják megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, ugyanakkor a forgatás most jó ideig szünetel majd a gyász miatt. Természetesen a Universal nem fogja azt meglépni, hogy törli az eddig felvett jeleneteit és a Halálos Iramban 7 kiadása sincsen veszélyben, mivel ez fontos bevtele a kiadónak, de mindenképpen ki kell találniuk, hogy hogyan tudják úgy folytatni a sztorit, hogy tiszteletben tartsák Walker örökségét. Azt nem tudjuk, hogy a korábban kitűzött dátummal (2014. július 11) mi lesz, de jelen pillanatban ez csak másodrangú. Szerintetek milyenek lesznek a következő Halálos Iramban filmek Paul Walker nélkül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.