Hirdetés

Halálos Iramban 7 - Vin Diesel és Tony Jaa harci edzése

|

A Halálos Iramban 7-ben sok visszatérő szereplő mellett felbukkan pár új karakter is, mint például az Ong Bak filmek sztárja, Tony Jaa, aki Vin Diesel társaságában tréningezi magát a filmre.

Hirdetés

Abban biztosak lehetünk, hogy a Halálos Iramban 6-ban megismert csipet-csapat azért gyűlik össze, hogy bosszút álljanak Jason Stathaman Han halála miatt, ami ugyebár még a harmadik Halálos Iramban filmben, a Tokiói hajszában esett meg, tehát bezárult a kör. Statham mellett "újoncként" köszönthetjük Lucas Black-et, Kurt Russell-t, Djiimon Hounsou-t és Tony Jaa-t is, akit az Ong Bak filmekben ismert és szeretett meg a közönség. Vin Diesel Facebook oldalán elárulta, hogy kőkeményen edz a Halálos Iramban 7-re, méghozzá Tony Jaa bevonásával, amit egy videóval is bizonyított, ezt a folytatásban nézhetitek meg. A Halálos Iramban 7 2014. július 11-én nyit külföldön, immáron James Wan (Fűrész, Démonok között, Insidious 1-2) rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.