Hirdetés

Halálos Iramban 7 – Vin Diesel is megosztott pár képet

|

Még javában forgatják a Halálos Iramban 7.-ik részét, így szinte minden héten érkeznek új fotók a színfalak mögül. Eddig Statham, Dwayne Johnson és a rendező James Wan osztott meg néhány fotot. Most pedig Vin Diesel állt be a sorba.

Hirdetés

Diesel a képeken Paul Walkerrel, Tyrese Gibsonnal, James Wannal, és a jelmeztervezővel Sanja Milkovic Haysszel pózol. És persze kocsikkal. A film sztorijáról eddig szinte semmit nem tudunk, egyedül az biztos, hogy Jason Statham lesz a főgonosz. Rajta kívül Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Vin Diesel, Paul Walker, Kurt Russell, Jordana Brewster, Lucas Black is szerepelnek a filmben. A széria hetedik része 2014. július 11-én érkezik az amerikai mozikba, hazai premierről még nincs infónk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.