Hirdetés

Képeken a Halálos Iramban 8 különleges verdái

|

A szériában nagyon fontos szerepet töltenek be az autók, ezért meg is leptek minket a készítők pár képpel a műszaki csodákról.

Hirdetés

Hirdetés

A Halálos Iramban 8 stábja évtizedek óta az első hollywoodi produkció, ami Kubában forgatott, de nemcsak ott jártak Vin Dieselék, hanem Izlandon is. A gyönyörű havas tájról már láthattatok pár felvételt a rendező jóvoltából, most néhány beállított képet kaptunk a szuper járgányokról. Az igazi havas tájra kitalált gépek mellett még egy hagyományos Lamborghini is felbukkan (a profik megmondják, hogy melyik típus, részemről passz) és persze Dom ikonikus verdája, kicsit megviselt állapotban.

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy mindenki a karakteréhez megfelelő autót kapott. Premier 2017. április 14-én. A filmet továbbra is F. Gary Gray rendezi és az összes fontos szereplő visszatér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.