Hirdetés

Halálos iramban 8 - Dwayne Johnson börtönlázadást szít az új videón

|

Dwayne "The Rock" Johnson egy hatalmas börtönlázadást vetít elő a Halálos iramban 8 legújabb forgatási videójában.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt Dwayne Johnson egy fotóval jelentkezett a Halálos iramban 8 forgatásáról, amin felfedte, hogy a karaktere, Hobbs, börtönbe vonul az új filmben. Az nem derült ki, hogy mit követett el, amiért rácsok mögé zárták, de most a legújabb forgatási videóból megtudhattuk, hogy nem tervez ott maradni sokáig.

Hirdetés

A Halálos iramban 8 2017. április 14-én érkezik a mozikba, F. Gary Gray rendezésében. Főbb szerepekben még Vin Diesel, Scott Eastwood, Jason Statham, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Elsa Pataky, Kurt Russell, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez és Tyrese Gibson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.