Hirdetés

Halálos iramban 8 - Dwayne Johnson is visszatér, sőt...

|

Hirdetés

Hatalmas siker volt a Halálos iramban 7 és ez részben Dwayne Johnson jelenlétének köszönhető, aki egy komplett épületet bont le a Jason Stathammel való összecsapása során. Hamarosan egy másfajta projektben, a Roland Emmerich előtt tisztelgő katasztrófafilmben, a Törésvonalban láthatjuk, de a sajtótájékoztatón természetesen arra is kíváncsiak voltak az újságírók, hogy mi a helyzet a Halálos iramban 8-cal, Johnson pedig készséggel válaszolt is. Rengetegen voltak arra kíváncsiak a Törésvonal sajtótájékoztatóján, hogy Dwayne Johnson visszatér-e a már bejelentett Halálos Iramban 8-ban, amire a színész nemes egyszerűséggel a következőt válaszolta:

Természetesen. Nem folytatódhat Hobbs nélkül.
Ezenkívül arra is rákérdeztek, hogy mi a helyzet a régóta beszélt mellékszállal, ami kifejezetten Hobbs karakterére fókuszálna. Johnson szavai egy határozott talánt tükröznek:
Mindannyiunkat érdekel. Volt egy nagy beszélgetésem a stúdióval, szóval majd meglátjuk.
A Halálos iramban 8 a tervek szerint 2017. április 14-én jelenhet meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.