Hirdetés

Halálos Iramban 8 - Új poszter érkezett

|

Hirdetés

Paul Walker sajnálatos halála után nem sokan számítottak rá, hogy tovább lehet vinni a Halálos Iramban szériát, hiszen ő szerepelt a legtöbb részben, a neve már szinte összeforrt a franchise-zal. Már az is felért egy kisebb csodával, hogy a Halálos iramban 7-et be tudták fejezni tisztességesen, de valószínűleg arra még a stúdió sem számított, hogy a film bevételei olyan magasságokba szöknek, ahol még egyik rész sem járt (több mint másfél milliárd (!!) dollárt hozott a konyhára)így egy percig sem volt kérdés, hogy elkészül(nek) a következő rész(ek), melyhez most érkezett egy poszter. A Halálos Iramban 8 2017. április 14-én érkezik a mozikba F. Gary Gray (Straight Outta Compton) rendezésében, főszerepeben pedig feltűnik Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Eva Mendes, Kurt Russell, Kristofer Hivju és Scott Eastwood.

furious-8-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.