Hirdetés

Halálos iramban 8 trailer - Még mindig tud újat mutatni ez a franchise

|

A Halálos iramban 8 új előzetese annyi őrültséget mutat, hogy a szavunk is elakadt.

Hirdetés

A Universal közétette a Halálos iramban 8. epizódjának legújabb trailerét, ami bármilyen hihetetlen, de még mindig tud újat mutatni. Itt persze elsősorban a látványra gondolunk, ugyanis az előzetes tanulsága szerint a készítőknek nem esik nehezére, hogy fokozzák az előző részben látott felhőkarcoló átugrós jelenetet.

Hirdetés

Nem szívesen lőném le előre, hogy milyen őrült mutatványokat tartalmaz a trailer, de legyen elég annyi, hogy Dwayne 'The Rock' Johnsont még egy torpedó sem állíthatja meg. A Halálos iramban 8-ban a család összetartását vetik megpróbáltatások elé, amikor Dominic Toretto ismeretlen okokból szembefordul barátaival és csatlakozik az eddig látott legveszedelmesebb ellenfél oldalához.

F. Gary Gray filmjében csak úgy özönlenek a nagyobbnál nagyobb nevek, legyen szó régi vagy újonnan érkezett színészekről. Főbb szerepekben Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Charlize Theron, Scott Eastwood és Helen Mirren. A halálos iramban 8 2017. április 13-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.