Hirdetés

Halálos Iramban 8 - Visszatér egy korábbi főgonosz

|

Hirdetés

A Halálos iramban 7-tel méltón búcsúztak el a készítők Paul Walkertől, azonban a franchise nem áll meg, már a nyolcadik rész is úton van és a jól megszokott csapaton (beleértve Dwayne Johnsont is) kívül még valakit viszont láthatunk majd. Spoilerveszély! Bizonyára mindenki tisztában van vele, hogy a korábbi epizód főellenfele Jason Statham volt, aki a Halálos iramban 6 gonoszának (Luke Evans) bátyját, Deckard Shaw-t alakította. A hetedik felvonást természetesen úgy zárták le, hogy folytatni lehessen azt és Statham karaktere megígérte Dwayne Johnsonénak, hogy még látni fogjuk. Ez valószínűleg előbb fog bekövetkezni, mint azt vártuk volna, ugyanis az Access Hollywood készített a színésszel egy interjút, amelyben Statham megerősítette, hogy visszatér a Halálos iramban 8-ban:

Már beszélünk egy másikról, a 8. rész elkészítéséről. Még újonc vagyok, aki meghívást kapott a legutóbbi partira, szóval jó tudni, hogy részt veszek a következőben.
Nagy valószínűséggel a Halálos iramban 7 másik kellemes meglepetése, Kurt Russell is felbukkan majd a 2017. április 14-re kitűzött folytatásban, de ezt még nem erősítették meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.