Hirdetés

Vin Diesel újabb visszatérőkről rántotta le a leplet a Halálos iramban 9-ben

|

Ez lesz ám csak az igazi családi összejövetel.

Hirdetés

Néhány hete maga Vin Diesel tudatta a nagyvilággal, hogy megkezdődtek a Halálos iramban 9 részének a forgatási munkálatai, ami az ígéretek szerint jó néhány korábbról megismert arcot is felvonultat majd, akiknek a kilétére egészen mostanáig nem derült fény. 

Hirdetés

A nagy leleplezést ezúttal is maga Diesel követte el, aki az Instagramjára feltöltött videóban jelentette be, hogy a franchise nyolcadik epizódjában bemutatkozott Charlize Theron és Helen Mirren a kilencedik epizódból is kiveszik majd a részüket. Persze a hölgyek visszatérése mellett Diesel most is igyekezett kihangsúlyozni, miszerint lesz nekünk itt egy új izompacsirtánk is John Cena személyében, aki minden bizonnyal az aktuális rosszarcú szerepében fog feltűnni. Ami a rendezést illeti, azt ismét a széria valódi veteránjának mondható Justin Lin vállalta magára, valamint már hallani lehet olyan pletykákról is, amelyek szerint a sorozat a jövőre mozikba kerülő 9. felvonás után a 10. epizóddal végleg a parkolópályára tenné Dominic Toretto és népes családjának hajmeresztő kalandjait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Week 3! The world's saga... it's CENA not SENNA Vin. Haha. All love, always. #Fast92020 #Fatherhood #GratefulVin #PaMiGente

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2019, időpont: 5:09 (PDT időzóna szerint)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.