Hirdetés

Halálos iramban animációs sorozat készül

|

Ha már az élőszereplős filmek nem elég rajzfilmszerűek.

Hirdetés

A lényeg a következő: egy jó ideig még egészen biztosan nem fogunk szabadulni a Rob Cohen által 2001-ben elindított autós heist-franchise-tól. 

Hirdetés

Az animációs sorozatot nem kisebb név, mint a Netflix fogja felügyelni és forgalmazni, aki kötött a DreamWorks Animation Television-nel egy mindkét fél számára jövedelmezőnek mondható üzletet. Ennek a lényege, hogy a Universal Stúdió filmes könyvtárát felhasználva bizonyos filmeknek a világát tovább bővíthetik animációs formában. Ennek első fecskéje volt a Guillermo Del Toro felügyelete alatt készült Trollhunters, valamint az Éljen Julien király!, a következő - várhatóan - nagy dobásuk pedig a Halálos iramban világát univerzumát fogja bejárni, meglovagolni. 

A sorozatról egyelőre annyit lehet tudni, hogy Tony Torettóról, azaz a nagyjátékfilmek főhősének, Dominic Toretto tinédzser unokaöccséről fog szólni, aki bandájával együtt összedolgozik a hatóságokkal, hogy lefüleljenek egy illegális autóversenyek mögé bújó, világuralomra törő csapatot. Világos tehát, kevéssé a paradigmaváltás a céljuk az alkotóknak, mint inkább az, hogy egy még ifjabb közönséget célozzanak meg. Elvégre akárhogy is nézzük, Vin Diesel sem mai legény, Dwayne Johnson úgyszintén, így talán a mostani tizenévesek inkább magukénak érzik majd ezt az ifjonti vérrel beinjektált kvázi spin-off sorozatot. Annyi azonban bizonyos, hogy ami ötletet nem tudnak a nagyvásznon megvalósítani (van olyan?), azt majd rajzolt formában szépen megteszik. 

Vin Diesel executive produceri minőségben lesz jelen a sorozatban, Neil Moritz és Chris Morgan társaságában. Mindeközben 2019-ben érkezik a Hobbs & Shaw Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével, amiből még akármi is lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.