Hirdetés

Halálos Iramban - Folytatás spin-off módon

|

A Collider magazin utolérte Neal Moritz producert, aki megerősítette, hogy a hatodik Halálos Iramban előkészületeit megkezdték, annak ellenére, hogy az ötödik még csak nyáron mutatkozik be.

Hirdetés

"Vin (Diesel) és a saját véleményem szerint is bizonyosra vehető, hogy lesz hatodik film, többször beszéltünk is róla." - magyarázta. "Vin és én számos változatról beszéltünk, hogy milyen legyen. Ennyi átgondolás után komolyan neki kezdünk. Az ötödikbet befejezve kell egy kis szünet, de utána összpontosítunk és belevágunk!" Moritz még hozzátette, hogy az ötödikben megismert Dwayne The Rock Johnson karakterére koncentrálnak majd. Kezd az egész kicsit vontatott lenni, nemde?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.