Hirdetés

Halálos Iramban - Külön filmet kap Dwayne Johnson karaktere?

|

Nagy ötletnek bizonyult, amikor a rajongók követelésére bevették a Halálos iramban: Ötödik sebességbe a Sziklának becézett pankrátort, Dwayne Johnsont.

Hirdetés

A hatalmas termetű, a film számára direkt még 15 kiló izmot felszedett színész Hobbst, a fejvadászt alakította, akit eredetileg Vin Diesel és társai elfogásával bíztak meg, de aztán a helyi korrupt zsaruk álnoksága miatt átáll az oldalukra, és segít nekik az alapokig lebontani Rio de Janeiro belvárosát. Hobbs természetesen a Halálos iramban sorozat következő két részében is visszatér, sőt, Johnsonnak ennél komolyabb ambíciói vannak. Mivel a szériának köszönhetően tovább nőtt a rajongótábora, és ő is nagyon megszerette a karaktert, azért lobbizik, hogy Hobbs kapjon spinoffot, azaz olyan külön filmet, amely csak róla szól. A spinoff szólhat Hobbs fejlődéstörténetéről, azaz arról, hogyan lett belőle egyszemélyes hadsereg, de bemutathatja azt is, mit csinál szabadidejében, magányos igazságosztóként. A projektről azonban egyelőre csak nagyon halkan és feltételes módban érdemes beszélni, mert most a következő Halálos iram-filmnek kell kasszát robbantania. /Uip-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.