Hirdetés

A Halálos iramban sztárja csatlakozott a Halálos fegyver sorozathoz

|

Hirdetés

Már tavaly októberben megszellőztették, hogy készül valami, de teljesen csak idén februárban bizonyosodhattunk meg róla, hogy valóban indul egy Halálos fegyver sorozat a FOX csatornán, amelyben ráadásul Danny Glover örökbecsű karakterét, Roger Murtaugh-t nem más fog eljátszani, mint Damon Wayans Sr. Hogy Riggset ki fogja megszemélyesíteni a Halálos fegyver szériában, az egyelőre még rejtély, viszont az Entertainment Weekly most hozta a hírt, hogy aláírt a stábba egy gyönyörű színésznő, a Halálos iramban franchise-ból ismert Jordana Brewster. A hölgy Dr. Maureen "Mo" Cahill szerepére szerződött le, aki az információk szerint egyszerre az LAPD túsztárgyalója, valamint a csapat terapeutája is, különösen Riggsé.

6939808-jordana-brewster
A Warner Bros. produceri támogatásával készülő Halálos fegyver sorozat pilotját Matthew Miller (Chuck, Mindörökké) forgatókönyve alapján, McG (Charlie angyalai, Terminátor - Megváltás) rendezésében láthatjuk majd. A jelenleg rendelkezésünkre álló hírek szerint a Halálos fegyver készítői, Richard Donner és Shane Black semmilyen formában nem vesz részt a show létrejöttében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.