Hirdetés

Halle Berry csatlakozhat a Kingsman 2 stábjához

|

Hirdetés

A Deadline információi szerint Halle Berry egy fontos szerepről tárgyal a 20th Century Fox kiadóval, Matthew Vaughn nagy sikerű Kingsmanjének folytatása kapcsán. A hír forrása úgy tudja, hogy a színésznő a CIA vezetőjét alakíthatja majd, ráadásul nem is egy, hanem rögtön két filmre kellene aláírnia. Berryt főként az X-Men franchise Ciklonjaként ismerjük, de egy kémfilm sem lenne tőle teljesen idegen, hiszen 2002-ben már Bond-lányként is kipróbálta magát. A Kingsman - A tikos szolgálat folytatásában Taron Egerton visszatér a főszereplő, Töki szerepében, ellenlábasa pedig ezúttal az Oscar-díjas Julianne Moore lehet. Matthew Vaughn ül majd újra a rendezői székben, hogy filmre vigye azt a forgatókönyvet, amit Jane Goldmannel közösen írtak. A Kingsman 2 2017. június 16-án érkezik a mozikba, a forgatás pedig idén májusban veszi kezdetét. Ti örültök Berry csatlakozásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.