Hirdetés

Halle Berry is a Days of Future Past csapatában?

|

Tegnap Bryan Singer azt mondta, hogy szeretne újra együtt dolgozni Halle Berry-vel.

Hirdetés

Kérése meghallgatásra talált, ugyanis Berry kisasszony is azt mondta, hogy szeretne visszatérni az X-Menek közé, pontosan a Days of Future Pastba, Ororo Munroe karakterével, tehát Ciklonként. Berry 90%-ban biztos a visszatérésében. A tárgyalások még folynak, a forgatás áprilisban kezdődik, így még van egy kis idő a megállapodásra. Azt már tudjuk hogy Hugh Jackman is visszatér, nem csak cameo szerepben és hogy Ian McKellen és Patrick Stewart is (az időutazós buli miatt is logikus), de egy interjúban Loganfarkaswolverine elmondta, hogy mások is felbukkannak. „Nem lesz elég hely a papírodon ha mindet felsorolnám. Minden színész, aki valaha szuperhős ruhát húzott magára ott lesz. Az időutazás egy lényeges pontja a filmnek, és nagyon akció dús lesz az egész.”  Jó lenne, ha Ciklon visszatérne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.