Hirdetés

Halle Berry szívesen újrázná karrierje egyik legnagyobb bukását

|

Hiszen a macskáknak amúgy is kilenc élete van.

Hirdetés

A 2000-es években a szuperhősfilmek műfajának rengeteg olyan vállalhatatlan alkotást sikerült kitermelnie magából, melyekre manapság már az alkotóik sem szívesen emlékeznek vissza. Ezen balul elsült próbálkozások közé tartozik az Oscar-díjas Halle Berry főszereplésével készült, 2004-es Macskanő is, ami a kritikai sárbadöngölés mellett, még a 100 millió dolláros költségeiből is csak mindössze 82-t tudott visszahozni. A Macskanőt tehát irdatlan nagy buktaként lehetett elkönyvelni, a Warner ezek után nem meglepő módon - egészen a 2017-es Wonder Womanig bezárólag - nem is próbálkozott a későbbiekben, hogy női főszereplővel készítsen nagy költségvetésű képregény-adaptációt.

Hirdetés

A csúfos kudarc dacára azonban Berry gondolatai közt továbbra is ott motoszkál annak a lehetősége, miszerint egyszer szívesen tenne még egy próbát a figura filmre vitelével. A színésznő erről nemrég első rendezése, a Netflixre november 24-én érkező Megsebezve kapcsán a Jake's Takes-nek adott interjújában nyilatkozott.

Elmondása szerint a korábbi balul elsült próbálkozás ellenére, amennyiben lehetőséget kapna rá, hogy a mostani tudását felhasználva újragondolja a karaktert, biztosan nem mondana nemet a lehetőségre. Berry hozzátette, miszerint az ő Macskanője a férfi szuperhősökhöz hasonlatosan szintén a világot húzná ki a csávából, ahelyett, hogy bajba jutott nőket istápolna. Szerinte ugyanis így a története jóval befogadhatóbb lenne mindkét nem számára. 

Ti mit gondoltok, szerintetek valóban lenne potenciál egy új önálló Macskanő-filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.