Hirdetés

Loki énekel az I Saw the Light első klipjében

|

Hirdetés

Néhány képen már szemügyre vehettük Hank Williams, akadémiai elismerésért ringbe szálló életrajzi filmjét, most végre mozgásban is láthatjuk azt. Az I Saw the Light premiere a hétvége folyamán lesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (TIFF), ennek alkalmából Tom Hiddleston a Hank Williams életrajzi film főszereplője a Twitteren hozta nyilvánosságra az első jelenetet a filmből. https://twitter.com/twhiddleston/status/642009071806124033?ref_src=twsrc%5Etfw A jelenetben Hiddleston az ikonikus "Move It On Over" című 1947-es slágerének felvételekor látható. Az érdekesség az, hogy a színész minden Williams számot saját maga gitároz és énekel, ugyanis hónapokig tanult Rodney Cowell Grammy-díjas énekes társaságában, hogy sikeresen hozza Hank Williams egyedi orgánumát. Marc Abraham a film rendezője így nyilatkozott Hiddleston játékáról:

Minden hangjegy, minden sor a dalszövegből, mindent Tom csinál! Őrülten tehetséges. Ha nem tetszett, amit csinál, akkor biztos csak irigy vagy.
Az alig több mint 1 perces anyagban szemügyre vehetjük Elizabeth Olsent is Williams felesége, Audrey szerepében. Az I Saw the Light a fiatal énekes Hank Williams életét dolgozza fel, aki futótűzként tört be a Country világába és rendkívül rövid idő alatt óriási hírnévre tett szert, viszont magánéletében pedig gyógyszerfüggősége és feleségével megromlott kapcsolata minden napos küzdelemmé vált számára. Az amerikai bemutató november 27-én esedékes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.