Hirdetés

Hallgassátok meg a Nincs idő meghalni betétdalát Billie Eilish előadásában!

|

Nincs idő meghalni, énekli Billie Eilish az új James Bond-film főcímdalában.

Hirdetés

Január közepén derült ki, hogy a tizennyolc éves Billie Eilish fogja jegyezni Daniel Craig utolsó 007-es filmjének főcímdalát. Amikor bejelentették az énekesnő fellépését az idei Oscar-gálán, sokan azt hitték, az új Bond-dalt hallhatjuk majd az előadásában, ami bár nem így lett, végül mégsem kellett a bemutatóig várni, hogy meghallgathassuk a film címét átvevő No Time To Die, azaz Nincs idő meghalni című dalt.

Hirdetés

Magyar idő szerint péntek hajnalban vált online elérhetővé a betétdal, amit Eilish, aki egyébként minden idők legfiatalabb előadója, aki Bond-főcímdalt adhat elő, együtt írt testvérével és alkotótársával, Finneas O'Connell-lel. A franchise klasszikus témái szépen vegyülnek benne az énekesnő stílusával, maga a dalszöveg pedig egy árulásra, szerelmi csalódásra utal, ami valószínűleg a Léa Seydoux által megformált Madeleine Swannhez köthető. 

A film magyarországi bemutatója 2020. április 8-án lesz, a főszerepekben Daniel Craig és Léa Seydoux mellett  Rami Malek (Bohém rapszódia, Mr. Robot) és Ana de Armas (Tőrbe ejtve, Szárnyas fejvadász 2049) látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.