Hirdetés

Új előzetesen a Halloween

|

Michael Myers visszatér és hátborzongatóbb, mint valaha.

Hirdetés

Befutott a második előzetes John Carpenter klasszikusának, a Halloweennek a következő részéről, amelyről annyit kell tudni, hogy szerencsére nem remake és nem reboot lesz, hanem a 40 évvel ezelőtti első rész közvetlen folytatása. Vagyis figyelmen kívül kerül mind a 9 film, ami időközben született a szériában, mely talán a legjobb döntés lehetett a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Az eredetit író és rendező Carpenter ezúttal producerként felügyelte a munkálatokat, emellett pedig visszatér a széria főhősnője, Jamie Lee Curtis, valamint a gyilkos Michael Myerst 40 év után ismét Nick Castle alakítja majd, aki annak idején az alapfilmben is megformálta.

A Halloween október 19-én érkezik a tengerentúlon, míg idehaza egy héttel később, október 25-től lesz látható a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.