Hirdetés

Halott a 28 hónappal később projekt...

|

Valószínűleg már soha nem fog megvalósulni a nagy sikerű 28 nappal később harmadik folytatása, amely a 28 hónappal később nevet kapta volna a keresztségben.

Hirdetés

Még 2010-ben megvolt rá az esély, hogy Alex Garland (Dredd) készítheti el a 28 nappal később című horror folytatását 28 hónappal később címen. Akkor Garland azt mondta, hogy valószínűleg a projekt soha nem fog létrejönni, mivel az emberek, akik a jogokat birtokolják, már nem állnak egymással szóba. Kicsit később Danny Boyle került szóba, aki megerősítette, hogy szívesen dirigálná a harmadik fejezetet, miután a 2012-es Olimpia megnyitóját megkoreografálta. Mikor a rendezőt megkérdezték a korábbi jogi hercehúrcáról azt válaszolta, hogy ha kap egy jó forgatókönyvet, semmilyen jogi kérdés nem állíthatja meg abban, hogy filmet forgasson a történetből. Most az Olimpia lezajlása után a DreadCentral megkérdezte Alex Garlandot, hogy történt-e bármilyen előrelépés az ügyben, de a direktor csupán annyitm ondott, hogy nincsenek terveik a 28 hónappal később elkészítésére és ha voltak is törekvések rá, azok teljesen semmisé váltak. Ti azért még reménykedtek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.