Hirdetés

Hamarabb érkezik Ezra Miller Flash filmje

|

Hirdetés

A Warner Bros. egyelőre csak egy csomó dátumot tett közzé az elkövetkező 5 évben érkező DC képregényes adaptációkhoz, ám filmeket még nem rendelt hozzájuk. Viszont a spekulációk szerint 2018 márciusa lehet az az időpont, amikor a filmes Flash, Ezra Miller főszereplésével bemutatkozik. Ez a bemutató eredetileg 2018 március 23-ra volt kitűzve, most azonban egy héttel előrébb tolták a premiert, így már március 16-án érkezezhet a film. A WB emellett 2018 március 2-re is kitűzte egy ismeretlen film premierjét, illetve egy New Line Tentpole produkció bemutatóját 2018 április 20-ra (Dwayne Johnson Törésvonalának folytatása? Shazam?). Végezetül Steven Spielberg Ready Player One című filmje is átkerült 2018 március 30-ra, miután a Star Wars VIII decemberi bemutatót kapott. Az Igazság Ligájának hajnala - Flash: https://www.youtube.com/watch?v=NxiSV0d_6Vw  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.