Hirdetés

Hamarabb érkezik a Wonder Woman és két új DC premier dátumot is bejegyeztek

|

Hirdetés

A Warner Bros. felrázta kissé a bemutató dátumait, a változtatások közül pedig leginkább a Wonder Woman előre hozatalán kaptuk fel a fejünket. A Gal Gadot főszereplésével készülő szuperhősfilmet néhány héttel hamarabb kapjuk meg a vártnál, ugyanis 2017. június 23. helyett már 2017. június 2-tól beülhetünk a filmre. Ez azt is jelenti, hogy első hétvégéjén a Bad Boys 3-mal kell szembenéznie. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában már kaphattunk némi ízelítőt a karakterből, aki rövid feltűnése alatt ellopta a show-t a két titán elől (a zenei témája pedig talán az egész soundtrack legkirályabb pontja). Önálló filmjében kissé visszautazunk majd az időben, egészen az I. világháborúig, ahol megismerhetjük Diana Prince eredettörténetét. Viszont nem Wonder Woman az egyetlen DC-s karakter, akinek filmje körül változások álltak be. A stúdió két új dátumot is bejegyzett, az egyiket 2018. október 5-re, a másikat 2019. november 1-jére, ezekről viszont csak annyit tudunk biztosan, hogy a DC Bővített Univerzumához csatlakozó filmekről van szó. A Warner Bros. eddig sem titkolta, hogy Flash, Aquaman és Cyborg saját filmeket fognak majd kapni, viszont ezeknek az alkotásoknak a bemutatójuk továbbra is kérdéses. A találgatások szerint a skarlát gyorshajtó filmje 2018. márciusában érkezhet, ám lehet, hogy éppen ezt tolták most októberre, míg a tengerek urának bemutatkozását 2018. júliusára saccolták, elképzelhető, hogy csupán 2019. novemberében kapjuk meg. Persze még jobban örülnénk annak, ha az egyik dátum Ben Affleck Batman filmjének lenne félre téve, vagy esetleg az Acélember 2-nek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.