Hirdetés

Hamarabb jön a Halálos iramban 7

|

Eddig mindenki azzal számolt, hogy Paul Walker tragikus autóbalesete miatt jelentősen csúszik a Halálos iramban 7 bemutatása, most azonban kiderült, mégsem kell olyan sokat várni a premierre.

Hirdetés

Walker halála után 2015 nyarára tolták a bemutatót, ám a széria másik sztárja, Vin Diesel új dátumot posztolt a Facebook-oldalán. Diesel szerint 2015. április 25-én érkezik az amerikai mozikba a hetedik rész. A több hónapos időnyereség valószínűleg annak köszönhető, hogy sikerült kitalálni, mi történjen a forgatás felénél elhunyt Walker karakterével. A producerek úgy döntöttek, nem ölik meg a népszerű hőst, hanem visszavonul a gyorsulási versenyek és nagyszabású fegyveres leszámolások világából. Ezt a megoldást az teszi lehetővé, hogy a Walkerrel felvett jelenetekből összeállítható egy ilyen történet. Ti várjátok már? /Uip-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.