Hirdetés

Hamarabb láthatjuk a Szárnyas fejvadász folytatását

|

Hirdetés

A 80-as évek egyik legnagyobb sci-fi klasszikusának folytatásának megjelenése hamarabb esedékes, mint gondoltuk, ugyanis a Szárnyas fejvadász 2 premierdátumát három hónappal előrébb hozták és most már napra pontosan tudjuk, hogy 2018, január helyett, 2017, október 6-án láthatjuk hová is tart majd Rick Deckard története. Eddig az egyelőre cím nélküli folytatás rendezői székében helyet foglaló Dennis Villeneuve és a rendező legtöbb filmjének képi világáért felelő, nagyszerű, ám díjátadókon folyton hoppon maradó Roger Deakins erősítette bennünk a hitet, hogy egy igazán igényes folytatásra számíthatunk majd, annak ellenére, hogy több mint 30 évvel ezelőtt jelent meg az első film, amely a népszerű sci-fi író, Philip K. Dick "Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal?" című regényén alapult. A folytatás számára már nem maradt feldolgozható alapanyag, az eddigi hírek alapján Deckard karakteréről tudhatunk majd meg többet az új történetben.

Harrison-Ford-in-Blade-Runner-1748x984
Az már korábban kiderült, hogy Harrison Ford is visszatér Deckard szerepében, mellette pedig Ryan Gosling-ot is láthatjuk majd főszerepben. Nem olyan régen viszont a Kártyavár Mrs. Underwoodja, Robin Wright és az egykori pankrátor, mostanában már inkább a metaforákkal vagy a 007-es ügynökkel küzdő Dave Bautista is csatlakoztak hozzájuk, ezzel tovább erősítve az eddig is nagyszerűnek ígérkező stábot. Ridley Scott producerként egyengeti majd a Szárnyas fejvadász folytatásának útját, amely egyelőre még az előkészületek fázisában jár, de a nyár közepén megkezdődnek majd a tényleges forgatási munkálatok is. Ahogyan a Mentőexpedíció esetében, a felvételek egy részére kis hazánkban, a Korda stúdióban kerül majd sor.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.