Hirdetés

Hamarosan bejelentik a Captain Marvel stábját

|

Hirdetés

Miközben a Warnernél már teljes erőbedobással készülnek arra, hogy bemutatkozzon a filmes univerzumuk első, komolyabbnak ígérkező női főszereplésű szuperhősfilmje, a Wonder Woman, addig a Marvel még csak formálja a Captain Marvel filmet. Szerencsére már ők is haladnak a projekttel és így a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is tudott pár szót mondani arról, hogy mikor számíthatunk a stáb tagjainak leleplezésére. Feige a következőket nyilatkozta:

Szerintem bejelentjük a rendezőt a következő egy vagy két hónapon belül, és valószínűleg pár színészt a nyár végéig.
Az elnök elmondása szerint a film bemutatja majd Carol Danvers-t és azt az utat, amit megtéve Marvel Kapitánnyá válik. A Captain Marvel a Thor: Ragnarokhoz hasonlóan Ausztráliában foroghat egy egyelőre ismeretlen időpontban és a címszereplőre pletykáltak már több színésznőt is, beleértve Rebecca Fergussont és Emily Bluntot is. A forgatókönyvet Nicole Perlman, a Galaxis őrzői társírója és MegLeFauve, az Agymanók társírója készítették. A tervezett premier: 2019. március 8.
captain-marvel-comics-cover
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.