Hirdetés

Hamarosan drágulni fog idehaza a Netflix-előfizetés

|

Változás áll majd be a különböző csomagok árazásában.

Hirdetés

Már több mint öt éve annak, hogy hazánkban is elérhetővé vált a világ legismertebb és legelterjedtebb streamingplatformja, a Netflix, amely indulásától kezdve három csomagban (Alap, Standard és Prémium) szolgáltatja az előfizetők számára sorozatok és filmek végeláthatatlan sorát. A cég sokáig nem nagyon nyúlt a különböző csomagok árazásához, ez azonban hamarosan megváltozik, sőt, egyeseknek már meg is változott.

Hirdetés

A SorozatWikinek ugyanis sikerült a napokban kiderítenie, hogy október 7-től drágult meg a Netflix háromból két csomagja, első körben az új előfizetők számára. Az alap csomag árát nem változtatták meg, ami így továbbra is 2490 Ft maradt, ebben azonban csak a standard (SD) 720x480-as minőségben lehet tartalmakat fogyasztani. Ezzel szemben a Standard csomag 9 százalékkal, 3190 Ft-ról 3490-ra, míg a Prémium csomag havidíja 13 százalékkal, 3990 Ft-ról 4490 Ft-ra emelkedett. 

Mint azt az oldal kiderítette, a hazai áremelkedés egy globális folyamat része, és hamarosan minden országban hasonló drágulás lesz majd megfigyelhető. Erre pedig azért van szükség, mert az előfizetők még több, még jobb sorozatokat és filmeket szeretnének látni. Ráadásul az áremelést nem fogják megúszni a platform jelenlegi előfizetői sem, a Netflix honlapján ugyanis az alábbi tájékoztatás található a drágulással kapcsolatban:

Ezek az árak az új előfizetőkre vonatkoznak, és fokozatosan lépnek érvénybe minden jelenlegi előfizető számára. A jelenlegi előfizetők e-mailben értesítést kapnak 30 nappal az árváltozás előtt, hacsak nem váltanak díjcsomagot.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.