Hirdetés

Hamarosan elrajtol a legújabb magyar horrorfesztivál

|

Immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Rettegések Éjszakája Horror Fesztivált egy minden korábbinál nagyobb helyszínen.

Hirdetés

Szerkesztőségünkben is számos horrorrajongó van, ezért szeretnénk felhívni a figyelmet Magyarország legrémisztőbb fesztiváljára, a Rettegések Éjszakájára, amely idén Debrecenből Kisvárdára költözik. Az október 27--én, 28-án és 31-én megrendezésre kerülő rendezvény a kisvárdai Cinemaqua Filmparkban kapott helyet, ahol 40 hektáron elevenednek meg a legismertebb horrorfilmek, és kelnek életre a pszichopaták, valamint sorozatgyilkosok, szóval senki ne lepődjön meg, hogy csak 14 éven felülieknek ajánlott a buli.  

Három éjszakán át több mint 300 horrorkarakterrel is találkozhatnak a fesztiválozók, így többek között Michael Myers, Freddy, Jason és Pennywise is felbukkanhat majd Kisvárdán.

Hirdetés

A sajtóközlemény szerint a Cinemaqua Filmparkban 28 különlegesen rémisztő szektorban, látványosan berendezett horrorházakban borzonghatnak a látogatók, mindegyik egy-egy híres film eredeti díszletében kapott helyet valósághű, részletgazdag díszletekkel és életre kelt horrorhősökkel. 

A horrorházak mellett pankrátor és motoros kaszkadőr show, valamint zombivadászat is várja azokat, akik parázni vágynak, a legmerészebbek pedig azt is leteszthetik, hogy túlélnék-e az élőholtak támadását. A rettegést a Vámpír Club lemezlovasaival lehet majd levezetni, többek között Bárány Attila, Willcox vagy éppen Sterbinszky fog felelni a vérszívókkal tarkított hangulatért. 

A 2023-as Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválra már elérhetőek a jegyek a linken keresztül, az igazán bevállalósaknak pedig van lehetősége részt venni egy VIP-rémélményben is, nekik exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.