Hirdetés

Hamarosan forgatják a John Wick 2-t

|

Hirdetés

A John Wick 2014 egyik legkellemesebb meglepetése volt, amely nem csupán a pénztáraknál, de a kritikusok többségénél is megállta a helyét. Már a premier után pletykálták a folytatását, majd a Lionsgate májusban jelentette be, hogy zöld utat adott a második résznek, amelyben visszatérnek az eredeti alkotók a főszereplővel együtt. A film egyik produkciós cége, a Thunder Road Pictures ma megerősítette, hogy a John Wick 2 forgatását már most ősszel elkezdi az első részt is jegyző David Leitch - Chad Stahelski rendezőpáros, akik Derek Kolstad forgatókönyvéből dolgozhatnak. A John Wick 2 történetéről egyelőre annyit árult csak el a Lionsgate, hogy a legendás bérgyilkos visszatér, de hogy ezúttal kivel gyűlik meg a baja vagy mi motiválja az ámokfutásban, azt nem árulták el. https://www.youtube.com/watch?v=dkPEL5wMXZU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.