Hirdetés

Hamarosan forog a Ted előzménysorozata

|

A hírt a Ted-univerzum kreátora, Seth MacFarlane erősítette meg.

Hirdetés

Két egész estés film után egy előzménysorozatban fog mesélni Seth MacFarlane a kretén plüssmackó kalandjairól. A széria a Peacockon fog debütálni, ám ezúttal Mark Wahlberg nélkül, ugyanis a történet a 90-es évek elején fog játszódni, amikor John még sokkal fiatalabb. Ted hangját továbbra is MacFarlane adja, Johnt viszont ezúttal a Vásott szülőkből ismert Max Burkholder alakítja majd.

Hirdetés

Bár a forgatási munkálatok még nem kezdődtek el, MacFarlane megerősítette, hogy már nem kell sokat várni. Véleménye szerint nem is ez fog elvenni sok időt, hanem az utómunka:

Haladhatsz, amilyen gyorsan csak akarsz, de a 6-8 hónapos időkorlátnak mindig ki vagy szolgáltatva. Nem beszélve arról, hogy mennyi időbe telik a CGI-t kidolgozni… Tudjátok, bizonyos szempontból ezzel szembesültünk az Orville készítésénél is, hogy az utómunka jelentette az igazán nagy kihívást. Most debütált a sorozat, közben úgy érzem, mintha már rég végeztünk volna.

Az élőszereplős filmek és sorozatok esetében sokszor a CGI szokott csorbítani a vizuális élményen, de MacFarlane eddigi munkáit elnézve (pl. Ted-filmek, Orville) nincs okunk az aggodalomra.

Ti kíváncsiak lennétek egy Ted-előzménytörténetre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.