Hirdetés

Hamarosan foroghat a Shop-Show 2.

|

Hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk Kevin Smith visszanyúl másik korábbi filmjéhez, a Shop-Show-hoz, aminek a forgatása jövőre kezdődhet. Most már azt is tudjuk, hogy az első csapó rögtön év elején, januárban fog elcsattanni. Smith nemrég a Facebook és twitter oldalán is közzé tette, hogy Pennsylvániában megtalálták a megfelelő helyet a forgatáshoz, ráadásul mindenki visszatér, aki csak lehet Smithen és Jason Mewes-on kívül Jason Lee, Michael Rooker, Shannen Doherty, sőt maga Stan Lee is, de az író-rendező bízik benne, hogy a most a DC Filmes Univerzumába nyakig belemerülő Ben Affleck is be tud ugrani egy cameora. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Claire Forlani is visszatér a szerepében. A MallBrats (ami az eredeti címmel, a Mallrats-el való szójáték) eredetileg még idén elkezdett volna forogni, azonban egy kis csúszásnak köszönhetően tolódott át jövő év elejére. A film 2017-ben kerülhet a mozikba, Smith twitter bejegyzését pedig alant láthatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.