Hirdetés

Hamarosan indul A Hős Dwayne Johnsonnal az AXN Blacken

|

Országos premierként novemberben indul A Hős (The Hero) Dwayne “The Rock” Johnsonnal.

Hirdetés

9 hétköznapi ember 2013-ban lehetőséget kap arra, hogy örökre kitörjön a szürkeségből egy jobb élet reményében. Nem kell mást tenniük, csak valódi hőssé válniuk. A Hős (The Hero) című reality sorozatban a versenyzők önként beköltöznek egy villába, ahol több héten keresztül különböző szellemi, fizikai és erkölcsi megpróbáltatásokat kell túlélniük.Bizonyítaniuk kell, hogy képesek túllépni saját korlátaikon, legyőzik félelmeiket, valamint áldozatot tudnak hozni társaikért. A nem mindennapi feladatok során a jelölteknek felhőkarcolók megmászásával, a közép-amerikai esőerdők vadállataival és egyéb kihívásokkal kell megbirkózniuk, hogy egyvalaki végül a közönség szavazatai alapján kiérdemelje “A Hős” címet és az azzal járó fődíjat, amely teljesen megváltoztatja majd az életét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.