Hirdetés

Hamarosan jön a Thor: Sötét világ új trailere

|

A YouTube-nak köszönhetően augusztus elején befut a Thor: Sötét világ újabb előzetese, amelyben várhatóan vadonatúj jelenetekkel is kapunk.

Hirdetés

A YouTube speciális eseményt indít augusztus 4 és 10 között, melynek keretein belül elhozzák nekünk a Thor: Sötét világ következő előzetesét. Remélhetőleg ebben már közelebbről is szemügyre vehetjük a Christopher Eccleston által alakított Malekith-et, a sötét elfek vezetőjét. A főbb szerepekben Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgĺrd, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins. A hazai premier várhatóan október 31.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.