Hirdetés

Hamarosan látogathatjuk az Avatar filmekből ismert Pandorát

|

Hirdetés

A park építését hivatalosan 2014-ben kezdték meg a Disney Animal Kingdom egyik attrakciójaként. Az idei Disney Expo alkalmából kiadott plakátok szerint, már a családok kezdhetik tervezni nyaralásukat Pandorára. A plakátokat ti is megnézhetitek lent a galériában. A park terveit a Walt Disney mérnökei és Cameron, saját stúdiójával a Lightstorm Entertainmenttel közösen készítették el. A beharangozások szerint az új attrakció látogatói felfedezhetik Pandora csodáit és kipróbálhatják, milyen repülni egy banshee hátán és felfedezni a környezetet, amely rendelkezik a filmből jól ismert repülő hegyekkel és az interaktív, éjszaka ragyogó növényzettel is. James Cameron korábban ezt nyilatkozta a látványosságról:

Szerintem az egyik dolog, amit nagyon szerettek az emberek a filmben, hogy úgy érezték ők is meglátogatták Pandorát. Most pedig a Disney csodálatos mérnökeinek köszönhetően első kézből megtapasztalhatják a sok tervezéssel, építéssel és gondoskodással létrejött rendkívüli világot. A csapat tényleg egy nem mindennapi dolgot hozott össze, ez nem lesz olyan, mint bármi más.
Az Avatar látványosság a legnagyobb bővítés az Animal Kingdom történelmében, valószínűleg  az Avatar 2 premiere előtt röviddel nyithat majd meg. Legutóbbi jelentések szerint, a Cameron által tervezett három folytatás közül az első, azaz a második rész 2017 decemberében kerülhet a mozikba. Ha pedig több Disney Expo hírt olvasnátok, kövessétek híreinket a hétvége folyamán. [gallery columns="5" ids="64405,64406,64407,64408,64409"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.