Hirdetés

Hamarosan magyar nyelvű képregényben ismerhetjük meg Harley Quinn eredettörténetét

|

Közeledve a karácsonyhoz a Fumax Kiadó újabb meglepetést biztosít a fa alá.

Hirdetés

A Fumax Kiadó idén sem spórol a karácsonyi ajándékokkal, és a képregény rajongók legnagyobb örömére már novemberben kézhez vehető lesz az év egyik meglepetés képregénye, a külföldön nagy sikert aratott Harleen kötet.

Hirdetés

November vége felé érkezik a DC Black Label zászlója alatt megjelent Harleen képregény, ezúttal is a megszokott keményfedeles borítóval, melyben a közönségkedvenc képregényszerző, Stjepan Šejić (Aquaman: Underworld, Sunstone) magával ragadó történetben, lélegzetelállító rajzokkal meséli el a legendás antihős, Harley Quinn születését és a Joker iránti beteges szerelmének eredetét.

A hivatalos szinopszis szerint Dr. Harleen Quinzel felfedezte: a pszichés betegségek valójában a túlélést szolgálják. Azonban hiába talált rá a Gothamet kísértő őrület lehetséges gyógymódjára, még be kell bizonyítania forradalmi elméletét a szkeptikus rendszernek. Így a nő alámerül az Arkham Elmegyógyintézet legvérszomjasabb ápoltjainak zaklatott elméjébe. Ha pedig elég sokáig nézel a sötétségbe, a sötétség visszanéz rád… Minél több időt tölt Harleen az elmebeteg bűnözők között, annál közelebb vonzza magához egy bizonyos ápolt, a Joker, és annál inkább eltávolodik a valóságtól.

A 208 oldalas kötet a teljes háromrészes Harleen-minisorozatot tartalmazza majd, a fenti képen ráadásul már a magyar kiadvány borítója vehető szemügyre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.