Hirdetés

Álom doktor: Háromórás rendezői változatban is megjelenik a Ragyogás folytatása

|

Már a mozikba került változat sem volt rövid mű.

Hirdetés

Idén hamarabb jött a karácsony azok számára, akik kifejezetten szerették az évtizedekkel a Ragyogás eseményei után játszódó Álom doktort. Ugyan az egyik legfőbb problémánk pont az volt Mike Flanagan filmjével, hogy kissé indokolatlannak érződött a két és félórás játékidő, a napokban bejelentésre került, miszerint a film digitális és fizikai hordozós kiadása extra félórányi anyaggal fog érkezni, amivel már háromórásra duzzad a mű hossza.

Hirdetés

A Hill-ház szellemét is író-rendező Flanagan egy nyilatkozatban elmondta, hogy a bővített változat sokkal inkább olyan hatást kelt majd, mintha egy regényt olvasnánk. "Nagyon izgatott vagyok, amiért a WB hagyta, hogy elkészítsem ezt a vágást, arról nem beszélve, hogy meg is jelentethetem. Egyöntetűen támogatták az ötletet - biztosították, hogy az új anyag kész legyen a vizuális effektusokkal együtt, továbbá új zenéket is szereztünk hozzá. Ez egy teljes értékű, gondosan elkészített új változata a filmnek." Flanagan hozzátette, hogy a számos új snitt mellett természetesen alternatív és bővített jelenetekre is érdemes számítani.

"Soha nem állt szándékunkban mozikba küldeni ezt a vágást, hiszen mindig is tudtuk, hogy oda túl hosszú lenne. Ugyanakkor az utómunkálatok szakaszában egyszerre dolgoztunk a két verzión, és annak tudatában, hogy valamikor napvilágot láthat a bővített kiadás, sokkal könnyebb volt nehéz döntéseket meghozni a vágás folyamata során."

Az Egyesült Államokban január 21-én jön az Álom doktor digitális, február 4-én pedig a DVD/BD-kiadása, ezzel együtt pedig a háromórás rendezői kiadás is. A félórával hosszabb változat előzetesét lent tekinthetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.