Hirdetés

Hamarosan színesben tér vissza a The Walking Dead-képregénysorozat

|

Méghozzá bónusz tartalmakkal kiegészülve.

Hirdetés

2003 és 2019 között jelent meg Robert Kirkman népszerű zombis története, a The Walking Dead, ami pont, ahogy az írója akarta, váratlanul, bejelentés nélkül ért véget. A világhírű képregénysorozat különlegessége, hogy 193 számon keresztül fekete-fehér kiadásban jelent meg, októbertől azonban színesben, extra tartalmakkal is kiadják a teljes történetet.

Hirdetés

A The Walking Dead Deluxe hírét a múlt hétvégén megrendezett Skybound Xpo panelen jelentette be a sorozat atyja, aki Dave McCaig színezővel együttműködve jelenteti meg ismét Rick Grimes és a túlélőcsoport történetét. A színes képregény októbertől lesz kapható, és a tervek szerint novembertől havi két szám jelenik meg ebben a formában, legalábbis az Egyesült Államokban.

Ami a színes paneleknél is vonzóbbá teheti a Deluxe-kiadást a zombis képregényvilág keményvonalas rajongói számára, hogy minden egyes füzetben lesz egy "The Cutting Room Floor" elnevezésű, lényegében vágószoba-szekció, melyben Robert Kirkman eredeti, kézzel írott jegyzetei kapnak helyet. Ezekből többek között kiderül majd, hogy milyen történetszálakat, eseményeket képzelt el a szerző, és hogy ezek miként változtak sokszor a készítés folyamata során.

Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen lesz kinézetre a színes The Walking Dead, lapozzátok végig az alábbi galériát az első szám új borítóvariánsaiért és oldalaiért:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.