Hirdetés

Hamarosan újabb ízelítő érkezik a Star Trek: Mindenen túlhoz

|

Hirdetés

Furcsa világot élünk, amikor már az ízelítők is ízelítőket kapnak (lásd. legutóbb a Zsivány Egyes esetét), vagy már előre bejelentik, hogy egy előzetes mikor érkezik. Hollywood hajlamos arra, hogy egy-egy sikervárományos film marketinggépezetét és az alkotás mozikba kerüléséig a film jelentős hányadát elsüti. Ugyanakkor, ha egy fimről már nem eme kritériumok mentén jönnek a reklámanyagok, akkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy valami nagy baj van a produkció körül, pl. gyatrák az effektek, újra kell forgatni, meg vannak csúszva. Utóbbi gyanújának az árnyéka vetül az új Star Trek mozi, a Mindenen túlra is, amely sok szempontból fontos, hiszen ez lesz a 13. egész estés mozifilm (balszerencsés szám?), valamint ezzel kívánnak tisztelegni az idén 50 éves sorozat előtt, de a nyáron érkező mozihoz eddig mindössze 1 előzetes érkezett és a hardcore Star Trek rajongókat a könnyed, kalandos hangvétele még jobban kiakasztotta, mint J.J. Abrams korábbi rendezései esetében, ami után a forgatókönyvíróként is a filmen közreműködő Simon Pegg nem győzött magyarázkodni. A korábban a Halálos iramban-filmeket jegyző Justin Lin most megnyugtató hírrel próbált szolgálni a rajongóknak:

Mint a Star trek elkötelezett híve, valami különlegessel akartunk szolgálni a rajongóknak, és nem tudtuk elképzelni jobb módját annak, minthogy egy eseményt szenteljünk neki, ahol összejövünk és megünnepeljük a sorozat 50. évét.
Ez az esemény pedig május 20.-án lesz esedékes (ha már a május 4.-ét a Star Wars bitorolja), amikor is a Star Trek: Mindenen túl vadonatúj előzetese megérkezik. Akkor talán a kételkedők is megnyugodnak a július 22.-én debütáló mozival kapcsolatban, amelyben az Enterprise legénysége, mint Chris Pine (Kirk kapitány), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldanha (Uhura), Karl Urban (Bones), Anton Yelchin (Chekov), John Cho (Sulu) és Simon Pegg (Scotty) is visszatérnek, hogy az Idris Elba alakította Krallal nézzenek szembe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.