Hirdetés

Ilyen lenne a Han Solo film animeként

|

Nem a Disney lépett egy merészet és adott zöld utat az élőszereplős Han Solo előzmény után egy rajzolt változatnak is, hanem egy remek rajongói munkának köszönhető a videó.

Hirdetés

Noha még meg sem jelent a Solo: Egy Star Wars-történet (a magyar premier május 24.), sokan már most temetik a filmet a trailere alapján, leginkább a főszereplőt alakító Alden Ehrenreich és a forgatás alatti botrányok miatt. Bennünk is van egy egészséges félsz a minőséget illetően, de várjuk ki a végét, addig is mutatunk egy nagyszerű rajongói projektet. 

Hirdetés

Egy YouTube felhasználó, bizonyos Daz Tibbles elkészített egy teaser trailert arról, hogy milyen lenne a Han Solo film animeként, mi pedig azonnal megnéznénk belőle egy egész estés változatot. Könnyen lehet, hogy a kérésünk megvalósul, ugyanis a készítő arra utalt, hogy még nem láttunk mindent. Reméljük is. 

Nektek hogy tetszik? Néznétek mondjuk másfél órán keresztül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.