Hirdetés

Han Solo cameózhat a Rogue One: A Star Wars Storyban?

|

Hirdetés

Most, hogy a Disney és a LucasFilm leszűkítette a fiatal Han Solo szerepére esélyesek létszámát, felmerülhet a kérdés, hogy miért siettetik ennyire a dolgot? A Phil Lord és Chris Miller párosra bízott előzményfilm csupán 2018 májusában érkezik a mozikba, így bőven lenne még idejük a szereplőválogatással. Egy teória azzal magyarázza a sietséget, hogy az újdonsült Han Solo cameózni fog a Gareth Edwards (Godzilla) által rendezett Rogue One: A Star Wars Storyban. Az elméletben bőven van logika, hiszen a filmet jelenleg is forgatják és december 16-án fogják a filmszínházakba küldeni. Amennyiben a készítők valóban fel szeretnének venni egy rövidke jelenetet Harrison Ford ikonikus karakterének fiatalabb változatával, akkor nem árt gyorsan eldönteni, hogy ki is álljon a kamerák elé. Nem elképzelhetetlen, hogy a Marvelhez hasonlóan, az új Star Wars filmek is cameókkal és stáblista utáni jelenetekkel húzzák még közelebb egymáshoz az univerzumuk filmjeit.

han-solo-ft
Tovább boncolva a lehetőségeket, a teória azért is állhatja meg a helyét, mert a Disney/Lucasfilmnek előbb-utóbb el kell adnia az új Han Solot a közönség számára. Kétségkívül jobb esélyekkel indulnának, ha a kiválasztott színész már az önálló film előtt be tudna mutatkozni, még ha csak egy néhány perces szerepről van is szó. A másik indok pedig magának a Rogue Onenak a sikerességében rejlik. Habár egyes felmérések szerint már most ez 2016 leginkább várt filmje, a főszerepeket egytől-egyig új színészek töltik majd be, eddig ismeretlen karaktereket alakítva, így az új Solo bemutatása egy okos marketingfogás is lehet. Nagyon kíváncsian várjuk lesz-e hivatalos megerősítés. A Rogue One: A Star Wars Story 2016 december 16-án érkezik a mozikba. Ti milyen más ismert karakterek cameóját látnátok még szívesen a filmben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.