Hirdetés

Ő lenne a Han Solo film főgonosza?

|

Újabb színésszel bővült a Han Solo film stábja, vajon milyen szerepre szerződött?

Hirdetés

A Han Solo film forgatása már több hete zajlik, de úgy tűnik, hogy a színészgárda még mindig nem volt teljes. A StarWars.com bejelentette, hogy a produkcióhoz Michael K. Williams is csatlakozott, azonban arról nem szolgáltattak információt, hogy pontosan milyen szerepre írt alá a színész. Ez nem túl meglepő hiszen eddig csak azon színészek szerepeit fedte fel a stúdió, akik olyan karaktereket alakítanak, akiket már ismerhetünk korábbi Star Wars filmekből.

Hirdetés

Tehát az már biztos, hogy Alden Ehrenreich alakítja a címszereplő Han Solót, Donald Glover kelti életre a fiatal Lando Calrissiant és Joonas Suotamo bújik  Chewbacca bőrébe. Woody Harrelsonról csak annyi bizonyos, hogy Solo mentorát játsza, míg Emilia Clarke a női főszereplő szerepét tölti be. Eddig valóban úgy festett, hogy a filmnek még nem igazán van főgonosza, ezért nem lennénk meglepve, ha Michael K. Williamset éppen erre a szerepre szerződtették volna. Justin Kroll, a Variety újságírója szintén ezt támasztotta alá egy twitter posztban, amelyben azt írta, hogy több forrástól is ilyen pletykákat hallott.

K. Williamset elsősorban sorozatokból ismerhetjük, többek között a Drótban és a Gengszterkorzóban is megfordult, de olyan filmekben is láthattuk, mint a 12 év rabszolgaság és a tavaly év végén bemutatt Assassin's Creed.

A Han Solo film 2018. május 25-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.