Hirdetés

Több Han Solo film jöhet

|

A Disney minimum három Han Solo filmet szeretne a jövőben.

Hirdetés

Miután a Star Wars Celebrationön hivatalosan is bejelentették Alden Ehrenriech-t, mint a fiatal Han Solót, már az is biztos, hogy több filmre írt alá, pontosabban háromra. 

Hirdetés

Nagyon abban reménykednek, hogy siker lesz az első saját filmje az űrkalandornak, és miért ne lenne? Egy bennfentes így nyilatkozott:

Elég nagy izgalom veszi körbe a Han Solo filmet és minden velejáró lehetőséget. Részben azért, mert a korai kalandjainak nem muszáj kötődnie a Birodalomhoz, ez rengeteg lehetőséget ad a történetmesélés szempontjából, hogy tényleg valami teljesen újat adjunk a nézőknek. Felfedezhetnek új, még soha nem látott galaxisokat és lényeket, és bemutathatnak egy halom új karaktert.

Lawrence Kasdan és Jon Kasdan írja a film forgatókönyvét, és arra koncentrálnak, hogy lett Han Solo az a pimasz csempész és tolvaj, akivel Obi-Wan Kenobi és Luke Skywalker Mos Eisley-ban találkozik. A rendezői székbe Chris Morgan (ő írta az utóbbi hat Fast & Furious filmet) és Phil Lord (21 és 22 Jump Street) fog beugrani, a premiert 2018. május 25-re tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.