Hirdetés

Operatőrre lelt a Han Solo-mozi

|

A közismert csempész kalandja nem csak a főszereplője miatt lesz fiatalos.

Hirdetés

Az utóbbi időszak inkább a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet körüli bonyodalmaktól híres, továbbá ott vannak a jövőre érkező VIII. epizód körüli híresztelések, pletykák is. Ehhez képest a Han Solo spin-off még nagyon távolinak tűnik, hiszen A Lego-kaland direktorai által rendezett mozi bemutatójáig még bő két év van hátra. Azonban a forgatás is hamarosan kezdetét veszi, és most már azt is tudjuk, hogy ki fogja fényképezni.

Hirdetés

A szerencsés pedig nem más, mint Bradford Young. Ha ismeretlenül cseng a neve, az nem a te hibád, ugyanis Young még kifejezetten friss arcnak számít a szakmában. Kezdetben zenei videók és rövidfilmek fényképezését látta, az utóbbi időben pedig a független filmfesztiválok kínálatában futhattak össze a nevével a filmrajongók olyan mozik stáblistáin, mint a Selma, az Ain't Them Bodies Saints, a Pariah vagy a Gyalogáldozat. Legközelebb pedig Denis Villeneuve Érkezés című sci-fije esetében találkozhatunk a nevével és annak tudatában, hogy Villeneuve általában Roger Deakinsszel szokott együtt dolgozni - jelenleg pont nálunk a Szárnyas fejvadász 2-n - biztosan nem egy nyeretlen kétévesről van szó.

A Han Solo spin-offot a 21 és 22 Jump Street, valamint A Lego-kaland rendező párosa, Phil Lord és Chris Miller rendezi majd, Harrison Ford utódja - avagy elődje -  a szerepben pedig Alden Ehrenreich (Ave, Cézár!) lesz. Maga a film forgatása januárban kezdődik, hogy 2018 decemberében láthassuk, hogy az ifjú csempész miként találkozott Csubakkával és nyerte el az Ezeréves Sólymot Lando Calrissiantól. A film egyben a Star Wars veterán, Lawrence Kasdan utolsó a messzi-messzi galaxis világában játszódó szkriptje lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.