Hirdetés

Han Solo önálló filmje egy Han-Chewie havermozi lesz?

|

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy a Rogue One: A Star Wars Story-val a Disney elkezdi ontani magából a különálló Star Wars-történeteket, amiknek nincsen sok közük a Skywalker-família hányattatásaihoz. Azt is tudjuk, hogy egészen biztosan lesz valamikor a közeljövőben egy Han Solo pre-Star Wars kalandjait és űrkalózkodásait elmesélő film Phil Lord és Chris Miller rendezésében, amelynek főszereplőjét egyelőre még csak keresik, de egy rövidke, pár névből álló listát már közzétettek (hogy kik vannak a listán, itt megnézhetitek). Mindezeken kívül most már azt is tudjuk, hogy ez az egyelőre cím nélküli Solo-mozi nem egy egyszemélyes buli lesz, hiszen amint azt láthattuk a legelső Csillagok háborújában, Han-nak van egy országos cimborája. Aki kicsit szőrös, kicsit nehéz megérteni amit mond, de hűséges és tud bánni a fegyverrel. Valahogy adja magát, hogy részt vegyen a spin-off moziban, de csak most jutottunk el odáig, hogy erről hírt közöljünk, ugyanis közhírré tétetett: Chewbaccának olyannyira fontos szerepe lesz ebben a filmben, hogy ez lesz az a történet, mely elmeséli a két jóbarát összetalálkozását. Szóval eredettörténet lesz ez a javából, amellett remélhetőleg egy igazi, bulis, intergalaktikus buddy-movie is egyben, ami ellövi az összes zsánerklisét és amiben a kezdeti utálkozásból "beginning of a beutiful friendship" lesz. Na de ki fogja játszani azt a szőrös wookie-t?

hqdefault
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.