Hirdetés

Hancock 2 - Bejelentve a folytatás!

|

A Comic Book Movie megtudta és világgá kürtölte, hogy elkészülhet a Hancock folytatása, ráadásul visszatér a Csatahajóval készülő Peter Berg is a rendezői székbe.

Hirdetés

Will Smith egyik legismertebb szerepe a piás szuperhős volt, Hancock-ot pedig annyira kajálták a népek, hogy világszerte több, mint 600 milliós bevétellel bővítette készítőinek kasszáját. A folytatás már akkor csomagolható volt de magára a bejelentésre is négy évet kellett várnunk és jelen pillanatban is csak annyi bizonyos, hogy a tervezés fázisába lépett. A tervek szeirnt mindhárom főszereplő, így Will Smith, Charlize Theron és Jason Bateman is visszatér, a rendezővel, Peter Berg-gel együtt aki legközelebb Csatahajó című játékadaptációját mutatja be. A Hancock második részének forgatókönyvét az elsővel ellentétben nem a Totál szívás írója, Vince Gilligan írja majd, legalábbis a pletykák szerint még nem írt alá a projekthez. A folytatásból legkorábban 2013-ban lehet valami.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.