Hirdetés

Érkezik a Hang nélkül folytatása

|

Folytatást kap John Krasinski nagyszerű horror-drámája.

Hirdetés

Már megszokhattuk, hogy ha egy kevés pénzből készült horror remek kritikai visszhangot kap, valamint még a nézők is szeretik, akkor érkezik a folytatás. Nincs ez most sem másként, a Paramount ugyanis bejelentette: elkészül a Hang nélkül folytatása. 

Hirdetés

Az Emily Blunt és John Krasinski fémjelezte film 17 millió dollárból készült, mely világszinten már több, mint 213 millió dollárt termelt, mindezt úgy, hogy sok helyen még be sem mutatták (idehaza például csak május 3-tól lehet majd rá jegyet váltani). Így valószínűleg senkit nem ért meglepetésként a hír.

A folytatás hírét Jim Gianopulos, a Paramount vezére jelentette be a jelenleg is zajló CinemaConon, melyben elmondta, hogy ugyanazoktól az emberektől érkezik majd, akik az elsőt is készítették. Azt viszont nem árulta el, hogy ez alatt kit értett pontosan, hiszen gondolhatott Bryan Woods és Scott Beck forgatókönyvírókra, vagy John Krasinski rendezőre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.