Hirdetés

Cillian Murphy fontos szerepben csatlakozhat a Hang nélkül folytatásához

|

John Krasinski horror-drámájának következő felvonása egy igazán érdekes színésszel gazdagodhat.

Hirdetés

Spoiler veszély azoknak, akik még nem látták a filmet!

A tavalyi esztendő egyik legérdekesebb horrorfilmje volt a John Krasinski nevével fémjelzett Hang nélkül, ami nemcsak szakmai oldalról, de a bevételek szintjén is egészen szép pályafutást tudhat maga mögött. Ezek után nem is volt kérdés, hogy a stúdió mindenképp szeretné elkészíteni a folytatást, amelyet ismét Krasinski fog írni és rendezni, azonban a férfi főszerepben már értelemszerűen nem tér vissza, hiszen karaktere életét vesztette az első rész végén. 

Hirdetés

Természetesen így sem maradunk férfi főhős nélkül, - bár érdekes lett volna látni, hogy Emily Blunt hogyan birkózik meg egy ilyen mozi főszerepével -, ugyanis a The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy az ír származású Cillian Murphy folytat tárgyalásokat arról, hogy csatlakozzon Blunthoz, illetve az első felvonásból szintén visszatérő gyermekeihez. Bár Murphy karakteréről, illetve a történetről jelenleg még alig tudni valamit, annyi bizonyos, hogy Murphy egy titokzatos indítékokkal rendelkező karaktert kelt majd életre, így erős a gyanúnk rá, miszerint Krasinski ezúttal sem lesz rest néhány meglepő csavarral,  na meg rémisztgetéssel belénk folytatni az amúgy is visszafojtott levegőt. 

A Hang nélkül folytatása 2020. május 15-én mutatkozik be a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.