Hirdetés

Hangulatos előzetes érkezett a Disney vadiúj animációs filmjéhez, a Raya és az utolsó sárkányhoz

|

Nem csak a Pixar tartogat újdonságokat.

Hirdetés

A Jégvarázs II-t leszámítva az elmúlt években inkább az élőszereplős filmekre fordított kiemelt figyelmet a Disney stúdió: legutóbb a Mulant mutatták be a mozikban, de az Aladdint és Az oroszlánkirályt is akkora érdeklődés övezte, hogy már mindkettőhöz készül a folytatás. Akinek viszont már csömöre van ezektől az alkotásoktól, érdemes lesz odafigyelnie a gyártó következő animációs meséjére, melyet hangulatos előzetessel mutattak be.

Hirdetés

A Raya és az utolsó sárkány című alkotás, melyben a Star Wars: Az utolsó Jedikből Rose Ticóként ismert Kelly Marie Tran kölcsönzi a címszereplő hangját, egy délkelet-ázsiai környezetben játszódó fantasy-kalandfilm lesz. A Kumandra birodalmában játszódó történetben a Földet ősi civilizációk lakják, és öt klánra oszlik a terület, a hősnő Rayának pedig feltett szándéka, hogy megtalálja az utolsó sárkányt, kinek segítségével megállíthatják Druunt is, a gonoszt, aki rettegésben tartja a királyságot. Minden bizonnyal sikerül is neki rátalálni a mitikus lényre, ugyanis a rapper-színésznő Awkwafina fogja megszólaltatni a Sisu nevű vízsárkányt.

A filmet Adele Lim forgatókönyve alapján Don Hall (Vaiana) és Carlos López Estrada (Blindspotting) rendezte, az előbbi ráadásul már korábban is olyan kijelentésekkel nehezítette a várakozásunkat, mint hogy a Raya és az utolsó sárkány lesz "a legszebb animációs film, amit valaha látott". Az alábbi előzetesből ki lehet következtetni, hogy ennek lehet-e valóságalapja.

Eredetileg úgy tervezték, hogy idén novemberben már mozikba kerül, de a koronavírus miatt 2021 márciusára csúszott a premier. Jó hír, hogy már ez sincs olyan messze!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.