Hirdetés

Hangulatos előzetest kapott a híres fizikusról, Nikola Tesláról készült film

|

Ethan Hawke már most remekül fest a szerepben.

Hirdetés

Nikola Tesla és Thomas Edison majdhogynem legendás rivalizálása ilyen-olyan módon már számtalanszor fel lett dolgozva különböző filmekben, vagy épp sorozatok epizódjaiban, most pedig egy újabb versenyző érkezik a témában. A zseniális fizikus-feltaláló Nikola Tesla nevével fémjelzett alkotás meg is kapta a maga előzetesét.

Hirdetés

Michael Almereyda filmjében Ethan Hawke alakítja a szóban forgó fizikust, míg az intellektuális küzdőtér másik oldalán Kyle MacLachlan foglal helyet, Thomas Edison bőrébe bújva. A Teslában elsősorban a címszereplő életébe és pályafutásába leshetünk majd bele, ahol természetesen az elektromosság is főszerephez fog jutni - ennek megfelelően egy feszült előzetes által nézhetünk bele a filmbe.

Elég ritka, amikor Ethan Hawke nem teszi magáévá a rá kitűzött szerepet, és a bő kétperces trailer alapján most is remek választásnak bizonyult a színész Nikola Tesla megformálására. A látott anyag pedig egyszerre hangulatos és stílusos, szóval az eddigiek alapján bőven lesz miért várnunk a Teslára. Ha minden igaz, akkor augusztus 21-én lesz esedékes az életrajzi dráma premierje, ám a pandémia sújtotta helyzetben erre mi nem vennék mérget.

Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.