Hirdetés

Hangulatos évösszegző videó készült az idei filmfelhozatalról

|

"149 film. 1 mashup."

Hirdetés

Különös év áll mögöttünk filmes tekintetben, már csak azért is, mert egyrészt egészen május-júniusig nem voltak nyitva a mozik, másrészt ezt követően egyre több korábban elhalasztott nagy premier debütált, és melléjük még érkeztek meglepően színvonalas újoncok is. Nem ez volt a tökéletes moziszezon, de így is megérdemelne egy összegző videót... Ja, hogy kapott is?! 

Hirdetés

Mi az hogy! Varga Ákos (akit egyébként a magyar filmrajongók a Tune Up Radio filmes podcastből ismerhetnek) egy közel nyolcperces mashup-videóval tisztelgett az idei filmtermés előtt a Youtube-csatornáján, amibe 149 alkotást sűrített bele. A vágásnak és a remek betétdaloknak köszönhetően a végeredmény egy olykor pörgős, olykor kifejezetten érzelmekkel teli búcsú 2021-től, amit nem elég egyszer megnézni, hogy minden filmet kiszúrjunk. Íme, a videó:

Ti mit szóltok 2021 filmjeihez? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.